Понедiлок, 29.04.2024, 13:30

Особистий Cайт

Вiктора Стасюка

  

магiстра державного управлiння,

начальника вiддiлу адмiнiстрування Державного реєстру виборцiв
апарату Волинської обласної державної адмiнiстрацiї

Вітаю Вас Гість

Пошук
Друзі сайту
Статистика

Онлайн усього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Меню сайту
Календар новин
«  Квiтень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Наше опитування
Оцініть, будь ласка, мій сайт
Всього відповідей: 49
Головна » Архiв новин
Вітаю учнів, студентів та усіх, хто має в родинах учнів чи студентів з Днем знань та Святом першого дзвоника!
Це день, із якого починається дорога в майбутнє для кожного з нас. Це день, що дає можливість дорослим повернутися у свої золоті роки, а учням і студентам - до своєї другої домівки - у школи та вузи.
Принагідно хочу привітати свого брата Стасюка Володимира Юрійовича зі вступом до Луцького національного технічного університету й бажаю досягти вагомих успіхів у навчанні та одержати грунтовні знання з комп"ютерних технологій!
Саме в День Знань ми з особливою теплотою згадуємо своїх вчителів й викладачів, їх неоціненну роботу розуму й серця. Щиро дякуємо вам, дорогі наші вчителі, - ми завжди залишаємося вашими учнями!
Усім, хто в цей День прийде до навчальних закладів здобувати знання, бажаю досягти своєї мети у житті, знайти взаєморозуміння з викладачами та батьками, зустріти добрих і надійних друзів. А особливо, нашим дорогим ... Читати далi »
Переглядів: 5348 | Додав: victor-stasyuk | Дата: 01.09.2008 | Коментарі (1)

Шановні відвідувачі сайту, мої співвітчизники!
Щиро вітаю вас із головним державним святом — Днем незалежності України!
Бажаю вам успіхів і плідної праці на благо українського народу.
Нехай це свято додасть вам наснаги і творчих здобутків у вашій щоденній праці в ім’я процвітання нашої незалежної Батьківщини, здобуття нею реальної політичної й економічнуої незалежності!
Від усієї душі зичу вам і вашим родинам міцного здоров’я, щастя і добробуту!
Слава Україні!
Переглядів: 5013 | Додав: victor-stasyuk | Дата: 24.08.2008 | Коментарі (0)

Вітаю усіх відвідувачів сайту із патріотичним святом, святом національного єднання - Днем Державного Прапора України!
Український стяг є символом нашої незалежності, соборності, споконвічної боротьби українського народу за свою державу, незламність його волі в утвердженні та розбудові самостійної, незалежної, демократичної України.
Нехай сьогодні синьо-жовтий стяг замайорить в усіх оселях. Нехай всі українці відчують гордість за свою Вітчизну, за її здобутки у всіх сферах суспільного життя.
У цей святковий день бажаю всім, хто відчуває себе українцем, міцного здоров’я, щастя, добробуту, впевненості в світлому мабутньому України та її прекрасних людей!
Слава Україні!
Переглядів: 1268 | Додав: victor-stasyuk | Дата: 23.08.2008 | Коментарі (0)

18 липня 2008 року в Луцьку розпочала роботу 3-я міжнародна науково-практична конференція "Молодим управлінцям - міжнародний досвід", яку організувала Спілка молодих державних службовців України за підтримки Міністерства України у справах молоді та спорту та сприяння Волинської облдержадміністрації та обласної ради. Конференція триватиме 3 дні й проходитиме в обласному центрі (початок) та с.Світязь (основна частина).
Під час урочистого відкриття, що проходило на базі навчально-методичного центру профспілок, з вітальними словами виступили представники волинської обласної та луцької і тернопільської міської влади, громадських організацій та делегацій Польщі, Білорусі й Росії. Потім заступник Луцького міського голови Владислав Стемковський презентував місцевий проект покращання надання управлінських послуг та впровадження у виконавчих органах міській раді системи управління якістю.
Наприкінці виконуючий обов"язки голови Спілки молодих державних службовців України та голова її викона ... Читати далi »
Переглядів: 1261 | Додав: victor-stasyuk | Дата: 18.07.2008 | Коментарі (0)

Щиро вітаю МАКСИМ'ЯКА Віталія Євгеновича, заступника голови – керівника апарату Волинської обласної державної адміністрації з нагородженням  орденом Данила Галицького й бажаю подальших успіхів у розвитку української державності, утвердженні її конституційних засад та професійного і службового зростання.

Дивіться Указ Президента України від 26 червня 2008 року № 584/2008 "Про відзначення державними нагородами України".
Переглядів: 1691 | Додав: victor-stasyuk | Дата: 02.07.2008 | Коментарі (1)

Шановні співвітчизники!

28 червня 1996 року був прийнятий Основний Закон України. На жаль ще далеко не всі громадяни України вважають День Конституції важливим святом. Таке ставлення спричинено тим, що Конституція України, на жаль, працює не на повну силу, більшість конституційних норм і положень все ще залишаються лише деклараціями. Всі ми прагнемо, щоб задекларовані права стали реальністю, щоб люди почували себе захищеними і впевнено дивилися у майбутнє. Коли кожен громадянин України відчує, що його життя, здоров`я, честь і гідність, недоторканність і безпека дійсно визнані найвищою цінністю, тоді ми зможемо з гордістю заявити: Україна стала демократичною державою.

Бажаю Вам щоб у своєму конституційному розвитку наша держава завжди дотримувалась норм та положень основного закону.

Від щирого серця зичу вам міцного здоров'я, бадьорості духа та впевненості у безхмарне конституційне майбутнє нашої спільної дер ... Читати далi »

Переглядів: 1352 | Додав: victor-stasyuk | Дата: 27.06.2008 | Коментарі (0)

Шановні представники молодого та нового покоління!

Вітаю Вас з Днем Молоді!

Бути молодим прекрасно, Ви це і самі прекрасно знаєте, але не забувайте, що бути молодим означає ще й бути незалежним, бути неупередженим, бути безстрашним, вірити в свої сили і знати, що немає нічого недосяжного. Тому з нагоди свята бажаю усім молодим творчої енергії, незалежних думок та сил, щоб втілити в життя все до чого прагне ваш розум, душа та тіло.

Переглядів: 1317 | Додав: victor-stasyuk | Дата: 27.06.2008 | Коментарі (0)

Шановні колеги!
Усіх вас вітаю з Днем державної служби!
Бажаю вам великого натхнення, великого терпіння та великих здобутків у вашій щоденній праці в ім'я України. Вірю, що в недалекому майбутньому наша держава завдяки вашим зусиллям, патріотизму, професіоналізму та порядності одержить нові перспективи свого розвитку.
Зичу вам міцного здоров'я, гарного настрою, добра і розуміння у родинному колі й на роботі, кар'єрного росту та  гідної винагороди за свою працю!
На моє глибоке переконання, державна служба є не тільки одним з найважливіших інститутів державного управління, а й дуже значимим суспільним інститутом. Адже від якості управлінських рішень, що приймають державні службовці, часто залежить не тільки ефективність та результативність відповідної державної політики, але й рівень життя населення, здоров'я і добробут громадян. ... Читати далi »
Переглядів: 1427 | Додав: victor-stasyuk | Дата: 23.06.2008 | Коментарі (0)

У рамках передачі Анастасії Пеценюк "Погляд у завтра" у суботу 21 червня 2008 року о 18.10 на хвилях Волинського радіо (66,02, 68,48, 107,3 МГц) можна буде почути моє інтерв'ю з приводу перемоги в ІІ турі Всеукраїнського конкурсу «Кращий державний службовець» та шляхів підвищення привабливості та покращення іміджу державної служби.
Моє інтерв'ю можна скачати тут у форматах:  mp3 (10,7 Мб) та rar (10,4 Мб),  mp3 -  48 kbps (4,0 Мб) та rar ... Читати далi »
Переглядів: 1357 | Додав: victor-stasyuk | Дата: 17.06.2008 | Коментарі (1)

12 червня 2008 року оголошено результати проведення IІ туру Всеукраїнського конкурсу «Кращий державний службовець», згідно з якими мене визнано переможцем другого туру Конкурсу у номінації “Кращий керівник”. Тобто мене визнано тепер не тільки кращим державним службовцем облдержадміністрації, а й усієї області.

23.06.08 під час урочистих зборів з нагоди Дня державної служби мене нагороджено відповідним дипломом.

2-е місце зайняла Гасуха Лариса Олександрівна ... Читати далi »

Переглядів: 1481 | Додав: victor-stasyuk | Дата: 12.06.2008 | Коментарі (0)

« 1 2 3 »