Понедiлок, 29.04.2024, 14:26

My photo_NADU_2004Особистий Cайт

Вiктора Стасюка

 

магiстра державного управлiння,

начальника вiддiлу адмiнiстрування Державного реєстру виборцiв
апарату Волинської обласної державної адмiнiстрацiї

Вітаю Вас Гість

Пошук
Друзі сайту
Статистика

Онлайн усього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Меню сайту
Календар новин
«  Червень 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930
Наше опитування
Хто, на Вашу думку, стане Президентом України після виборів-2015?
Всього відповідей: 47
Головна » 2011 » Червень » 23 » З ДНЕМ ДЕРЖАВНОЇ СЛУЖБИ!!!
З ДНЕМ ДЕРЖАВНОЇ СЛУЖБИ!!!
15:53
Шановні колеги!
Усіх вас вітаю з Днем державної служби!
Бажаю вам натхнення, мужності, успіхів у вашій нелегкій і часто невдячній праці в ім'я України. Вірю, що незабаром держава гідним чином почне оцінювати вашу роботу й захищати вас під час політичних "розборок". Адже лише від ваших зусиль, патріотизму, професіоналізму та порядності залежать перспективи України як європейської, демократичної, соціальної, правової держави.
Зичу вам міцного здоров'я, гарного настрою, добра і розуміння у родинному колі й на роботі, кар'єрного росту та  гідної винагороди за свою працю! Спільно з вами надіюся на прийняття у липні цього року нової редакції закону про державну службу та набуття чинності норм цього закону, що стосуються підвищення оплати праці держслужбовців хоча б з 1 січня 2013 року.
Я думаю, що зі мною багато хто погодиться, що кількість держслужбовців та кількість їх функцій треба дійсно рішуче скорочувати. Для цього треба активізувати та нарешті завершити адміністративну реформу, що розпочиналася ще президентом Л.Кучмою. 
Але тим, що залишаться, потрібно платити гідну зарплату, бо «дешева» влада надто дорого обходиться суспільству. При цьому з хабарництвом і корупцією в державних структурах треба справді боротися (як це робиться, наприклад, в Грузії) на всіх щаблях, а не лише імітувати цю боротьбу.  
На моє глибоке переконання, державна служба є не тільки одним з найважливіших інститутів державного управління, а й дуже значимим суспільним інститутом. Адже від якості управлінських рішень, що приймають державні службовці, часто залежить не тільки ефективність та результативність відповідної державної політики, але й рівень життя населення, здоров'я і добробут громадян. 
Тому бажаю нам усім, щоб державна служба ставала більш привабливою для талановитої молоді, висококваліфікованих працівників і спрямованою на задоволення потреб усього суспільства, забезпечення захисту прав і свобод людини і громадянина, законних прав та інтересів усіх державних службовців, а також дійсно дієздатним та ефективним інструментом державної політики європейської та євроатлантичної інтеграції та утвердження України як суверенної і незалежної держави!..
... й гарного усім святкування.
Переглядів: 1267 | Додав: victor-stasyuk | Рейтинг: 0.0/0 |
Всього коментарів: 0

Добавлять коментарі могут только зарегистрированные пользователи.
[ Реєстрація | Вхід ]