марьяна2012 | Дата: Четвер, 28.06.2012, 10:44 | Повідомлення # 1 |
Рядовий
Група: Користувачі
Статус: Offline
| 28 червня відзначаємо День Конституції України. Вітаємо зі святом і нагадуємо, що саме ук¬раїнець Пилип Орлик був автором першої демократичної конституції у світі (1710) З нагоди Конституції України, хочу всіх привітати віршем. (правда запозичила я його з сторінок журналу «Дніпро») Про свободу Усі ми любимо свободу I лопухи в кінці городу. Тож недарма котрогось году Просив чувак після походу: «О дайте, дайте мне свободу!..» Іще один чувак Синоду Писав послання про свободу. Іще один простого роду Ішов додому із заводу Та й, не спитавши навіть броду, Загув навічно за свободу. Отож і я люблю свободу, Як Дід Мороз шампанське з льоду. Який же пень собі на шкоду В кайдани закує свободу?! Хто проміняє мед на соду Чи скрипку на гнилу колоду? Не чуть ні з півдня, ні зі сходу, Аби хтось дав довільну згоду (Окрім коханого народу) Віддати чорту насолоду І відчувати не свободу, А гострі шпички терня й глоду. Бо й лопухи в кінці городу Ростуть і мріють про свободу. Так, я обожнюю свободу! Так, я оспівую свободу!
Я ще люблю дзвонить по коду.
|
|
| |